Afbeelding

Seesing Flex | Longa ’59 weer volop in beweging

Dat afgelopen jaar een bijzonder jaar is geweest hoeft aan niemand uitgelegd te worden. Zo werd er teruggeblikt tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) van Longa ’59 van afgelopen maandag 11 oktober.

Om 19.02 uur werd de ALV geopend door de voorzitter Marian Hagen. Naast verschillende agendapunten zoals mededelingen en de financiën was er aandacht voor een terugblik, en ondanks het feit dat er vorig seizoen nauwelijks competitie is gespeeld en de trainingen binnen ook een lange periode niet hebben plaatsgevonden is er wel gezocht naar andere mogelijkheden om sportief bezig te blijven. ‘En dat is gelukt’, concludeerde de voorzitter. 

Na deze bijzondere periode is het fijn dat de twee aftredende bestuursleden, Marian Hagen en Jan Hillen, zich herkiesbaar hebben gesteld voor respectievelijk een derde en tweede periode. ‘De vereniging voelt als een warm bad’ waren enkele woorden waarmee Marian haar voorkeur voor een derde termijn als voorzitter uitsprak. Met applaus zijn beiden dan ook herkozen als bestuurslid.

Aan het eind van de vergadering werd er ook nog vooruit gekeken naar komende activiteiten zoals het ouder-kind toernooi op zondag 31 oktober. En daarbij werd een mooie verassing aangekondigd om het afgelopen coronajaar een positieve twist te geven; voor ieder team een financiële ondersteuning voor een teamuitje en de CMV jeugd mag een keer naar Megapret (niveau 1-3) of discozwemmen in zwembad Meekenesch (niveau 4-6), meer informatie hierover volgt naar de leden en teams. Dus op naar een mooi, sportief en bovenal gezond seizoen.

De volgende ALV zal helemaal aan het begin van het nieuwe seizoen plaatsvinden, en wel op vrijdag 19 augustus 2022. Direct na de vakantie, om elkaar weer te ontmoeten onder het genot van een BBQ en een drankje.