Alzheimer Trefpunt Lichtenvoorde over mantelzorg bij dementie

LICHTENVOORDE - Op woensdag 27 oktober opent het Alzheimer Trefpunt (voorheen Alzheimer Café) Lichtenvoorde weer haar deuren. Het thema tijdens deze bijeenkomst is: mantelzorg bieden aan mensen met dementie.

We verwelkomen u graag, op 27 oktober, in Cultureel Centrum Den Diek en stellen dan ook de ‘gezichten’ achter het Alzheimer Trefpunt aan u voor. We leggen graag uit wat het Trefpunt voor mantelzorgers en voor mensen met dementie kan betekenen. Omdat het op 10 november ‘Dag van de Mantelzorger’ is, gaan we deze avond ook graag met u in gesprek over het onderwerp ‘mantelzorg’. Wat betekent het voor u om mantelzorg te bieden aan een partner of een ouder met dementie? U kunt in gesprek met lotgenoten, vragen stellen aan professionals en tips en ervaringen delen. Aan het eind van de avond krijgen alle bezoekers het boek ‘Heel je leven’ van Anneke Blok-van Hilten cadeau.

Cultureel Centrum Den Diek, Dijkstraat 30 in Lichtenvoorde. (Ingang aan zijde Hamelandhal, Meer de Walcherenstraat 3) Tijd: van 20.00 uur tot 21.30 uur (zaal open vanaf 19.30 uur), aanmelden is niet nodig.