Yfke, Nienke en Mathilde van Spirit'90
Yfke, Nienke en Mathilde van Spirit'90

Wedstrijd Saza hal Doetinchem

Ook de meiden van Jeugd Supplement F + G en Middenbouw Niveau 5 hadden hun eerste wedstrijd na bijna 2 jaar. Op zaterdag 20 november waren zij in Doetinchem voor de eerste voorronde met de nieuwe oefenstof. 

Yfke, Nienke en Mathilde waren in de ochtend. Voor het eerst namen zij deel als team van 6, gecombineerd met een aantal meiden van andere verenigingen. Een aantal nieuwe elementen waren erg spannend, maar de oefeningen gingen alsnog heel goed. Jullie mogen trots zijn op jullie eerste wedstrijd! De uitslagen:

Team 1e
Mathilde 2e, Yfke 12e, Nienke 14e

De volgende ronde waren Sofie, Selle, Linn en Anna aan de beurt, ook voor het eerst als team. Het was vooral weer even wennen op zo'n spannende wedstrijd. Allemaal hebben zij over gesprongen op brug en overslag half-in gedaan op sprong. Ondanks de spanning hebben zij zichzelf overtroffen. Heel goed gedaan, meiden! De uitslagen:

Team 4e
Selle 15e, Linn 16e, Sofie 17e en Anna 18e

Tot slot waren Noa, Ise, Malou, Jula en Zoë als team op baan 1 en Mirte met een gemengd team van 2 verenigingen op baan 2. Ondanks dat het laat op de middag was, zaten zij nog vol energie. Het was allemaal heel spannend, maar ook bij deze meiden werden alle moeilijke elementen geturnd. Top gedaan allemaal! De uitslagen:

Niveau 5 Team 4e
Ise 8e, Noa 13e, Malou 14e, Zoë 17e en Jula 18e
Supplement F Team 1e en Mirte 2e

Jullie zijn allemaal toppers en we zijn trots op jullie!
De volgende wedstrijd voor deze meiden is op 15 januari in Didam.