Pacelli wint overtuigend van De Tukkers

ZIEUWENT - Afgelopen zaterdag speelde Pacelli thuis tegen de Tukkers. Voor het eerst een thuiswedstrijd zonder de trouwe supporters op de tribune.

Na een goede warming-up was het om 19:30 uur tijd om te beginnen. Pacelli begon verdedigend en wist een voorsprong voor de Tukkers te voorkomen. Later werden de er opvolgende snelle aanvallen goed benut en liep Pacelli uit naar een 3-0 voorsprong in 3 minuten tijd. De keepers hielden veel goede doelpogingen van de Tukkers tegen en de opdrachten van Carla werden goed uitgevoerd. De Tukkers begonnen ook hun kansen te benutten maar Pacelli had het gat al geslagen en ging de rust in met een stand van 20-10.

De tweede helft begon de basis weer, enkel de keeper werd gewisseld en Pacelli begon verdedigend. Tegen het einde van de tweede helft verslapte Pacelli en wisten de Tukkers meer doelpunten te maken. Hierdoor stond Pacelli niet langer meer voor met dubbele cijfers.

De punten blijven in Zieuwent na een doelpuntrijke wedstrijd met de eindstand van 39-23. Volgende week speelt Pacelli op zaterdag 27 november tegen WHC in Hengevelde.