Dorpsverbinder Chantal Papen is contactpersoon voor alle vragen, opmerkingen, ideeën en tips. 'Gewoon doen!' Foto: Raad van Overleg Beltrum

Dorpsverbinder Chantal Papen is contactpersoon voor alle vragen, opmerkingen, ideeën en tips. 'Gewoon doen!' Foto: Raad van Overleg Beltrum

Beltrum krijgt dorpsverbinder

BELTRUM - De Raad van Overleg Beltrum vindt het belangrijk dat Beltrum en het buitengebied aantrekkelijk blijven voor de toekomst. Men wil voorzieningen op peil houden op alle gebieden: wonen, welzijn, zorg en de ruimtelijke omgeving. Daarvoor zijn er tal van werkgroepen actief die verbetering en vernieuwing brengen. Om vraag en aanbod bij elkaar te brengen en waardevolle verbindingen tot stand te brengen, heeft men een dorpsverbinder in het leven geroepen.

Een dorpsverbinder is de verbindende schakel tussen bewoners, verenigingen en organisaties in het dorp. Daarvoor onderhoudt de dorpsverbinder contact met mensen die in hun eigen buurt of straat een belangrijke rol vervullen, met de vrijwilligers in het dorp, het Meldpunt, de verenigingen, gemeente Berkelland, de woningcorporatie ProWonen, het Voormekaar-team en de zorgorganisaties.

De dorpsverbinder organiseert zelf activiteiten en stimuleert anderen om activiteiten te organiseren. Daarnaast zoekt deze oplossingen voor iedereen die een vraag heeft of iets voor een ander wil betekenen. Dorpsverbinder is een nieuwe functie binnen Beltrum en de gemeente Berkelland voor ongeveer 1 dag per week voor de komende twee jaar.

Chantal's
motto is:
'Gewoon
Doen!'


Chantal Papen benoemd tot dorpsverbinder
Met veel vertrouwen in haar kwaliteiten stelt de Raad van Overleg Beltrum Chantal Papen aan u voor. Chantal is 43 jaar en woonachtig in Beltrum, samen met haar gezin. Ze is sinds 20 jaar verbonden aan het Marianum als docente bewegingsonderwijs en werkt daarnaast als gezondheidscoach in haar eigen bedrijf Gewoon Doen. Daarin begeleidt ze mensen om een gezondere leefstijl te krijgen. Zowel een-op-een als in workshops, bijvoorbeeld op scholen.

Chantal haalt veel energie uit het helpen van mensen, zowel kinderen als volwassenen. Daarom is ze ook actief als vrijwilliger op verschillende fronten binnen Beltrum. Ze probeert zich zo goed mogelijk te verplaatsen in andermans situatie en is flexibel inzetbaar. Ze houdt ervan om activiteiten te bedenken en te organiseren voor alle leeftijden en om vragen te kunnen gaan koppelen aan personen met de juiste oplossing en kennis. Het lijkt haar geweldig om met Beltrum mee te denken en bestaande en nieuwe initiatieven aan te pakken.

Met vragen, ideeën, opmerkingen of gewoon voor een praatje mag men Chantal altijd aanspreken, bellen of appen. Chantal is bereikbaar op 06 2267 8211 of via dorpsverbinderbeltrum@gmail.com.

De Raad van Overleg Beltrum wenst Chantal veel succes toe met deze nieuwe functie in het bruisende Beltrum.