Programma ZSOM

GROENLO - Dit programma wordt op verschillende momenten uitgezonden in de Molenberg.

WhateverHappens
Op 11 januari 2020 heeft de ZSOM opnames gemaakt van theatergezelschap WhateverHappens in de foyer van het Musiater in Zevenaar. WhatEverHappens is een muziektheatergroep van zes vrouwen en twee mannen. Zij hebben een totaal verschillende achtergrond, maar vormen als theatergroep een hechte eenheid. Meerstemmige zang binnen het populaire repertoire vormt de basis van hun optredens. Deze muzikale basis wordt in een visueel aantrekkelijke theatrale setting gegoten. Hun nieuwe voorstelling 'Ongekend' had in Zevenaar de primeur. Geniet van het tweede deel van dit concert.

ZSOM Regiojournaal
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de actualiteiten van de afgelopen twee weken uit de regio in het regiojournaal.

Nationale Orgeldag
Op zaterdag 14 september 2019 werd de nationale Orgeldag gehouden. Overal in het land hebben orgelcommissies en organisten hun orgels op een voor hen geheel eigen wijze laten zien en horen. De Nationale Orgeldag valt ieder jaar samen met de Open Monumentendagen. Daardoor kunnen toevallige passanten op een mogelijk verrassende wijze kennis maken met het orgel. ZSOM ging met de camera naar de kerken in Oost Gelre en startte in Groenlo. Vervolgens kwamen Lichtenvoorde, Harreveld en Zieuwent.