Alle vrijwilligers kregen dit presentje overhandigd als dank voor hun inzet. Foto: Theo Huijskes
Alle vrijwilligers kregen dit presentje overhandigd als dank voor hun inzet. Foto: Theo Huijskes Theo Huijskes

Coronapakket van S.V. Grol voor alle 360 vrijwilligers

Algemeen

Persoonlijke en kleurrijke attentie

Tekst en foto: Theo Huijskes

GROENLO - Het algemeen bestuur van S.V. Grol heeft afgelopen zaterdag al haar 360 vrijwilligers verblijd met een persoonlijke attentie. In dit geval een kleurrijk pakket met allerlei lekkernijen als dank voor de aan de dag gelegde inzet gedurende het voor iedereen vervelende coronaseizoen 2020-2021. Middels een bijgevoegde kaart met daarop de alleszeggende tekst ‘BEDANKT!’ laat het bestuur weten dat het voor iedereen een bijzonder voetbaljaar was, waarin ondanks alle maatregelen en de daaruit voortvloeiende beperkingen veel vrijwilligerswerk is verzet.

De pakketten zijn bij alle vrijwilligers persoonlijk aan huis bezorgd door de leden van het bestuur, hetgeen voor alleen maar positieve reacties zorgde aan de zijde van de vrijwilligers.

Penningmeester Tom Hoffman van Grol, zijnde één van de bezorgers, licht toe dat deze waardering de vrijwilligers van harte toekomt. “S.V. Grol is een hechte vereniging, waarbinnen sprake is van een bijzonder sterke band. Dat is in de afgelopen coronaperiode nog eens duidelijk naar voren gekomen. Als bestuur zijn wij blij dat wij daar met erg veel plezier iets, en dat in de vorm van dit presentje, tegenover kunnen zetten.”