Stichting Grolse Kermis organiseert (kruisjas)kaarten

GROENLO - Maandag 20 september start SGK weer met het nieuwe kruisjasseizoen. Bij café De Kroon aan de Notenboomstraat is dan de eerste kruisjaswedstrijd van het seizoen 2021/2022. 

Er kan per koppel maar ook per persoon worden ingeschreven. In het laatste geval gaat de organisatie op zoek naar een maat. In totaal worden ook dit seizoen weer acht kaartavonden gehouden, waarvan er zes bepalend zijn voor de einduitslag. De data zijn: 20 september, 18 oktober, 15 november en 20 december in 2021 en 17 januari, 21 februari, 21 maart en 25 april in 2022.

De kaarten zijn beschikbaar gesteld door Kolkman Tankstation aan de Borculoseweg in Groenlo. Per avond zijn er bij het kruisjassen tien prijzen en een poedelprijs te winnen en wordt er de gebruikelijke verloting gehouden. 

Door corona zijn we bijna 2 jaar niet bij elkaar geweest voor deze gezellige avonden. Ook nu zijn we nog niet verlost van corona en ook niet van de (dan) geldende coronaregels. Het spreekt dan ook vanzelf dat iedereen zich moet houden aan de regels die gelden bij café De Kroon. Bovendien blijft je thuis als je corona-gerelateerde klachten hebt.

De organisatie hoopt, evenals in de afgelopen seizoenen, te kunnen rekenen op een goede deelname en wenst elke deelnemer veel plezier en natuurlijk de te wensen goede kaarten.