Nierstichting op zoek naar wijkcoördinator en collectanten

GROENLO - Voor de landelijke collecteweek van 19 t/m 25 september zoekt de Nierstichting nog collectanten in Groenlo en voor verschillende wijken in Groenlo een enthousiaste wijkcoördinator voor de aansturing van collectanten in de wijk. 

Je ziet het vaak niet aan ze, maar opgroeien met een nierziekte eist ongelooflijk veel van kinderen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat ze weer mee kunnen doen. Daarom zet de Nierstichting zich in voor een toekomst waarin nierziekten te genezen zijn. In de week van 19 t/m 25 september collecteren duizenden vrijwilligers voor de Nierstichting om zoveel mogelijk geld op te halen om dit te realiseren.

Een collectant investeert gemiddeld twee uur van zijn of haar tijd aan de collecte. Maar maakt daarmee echt een verschil. De coördinator is het gezicht en eerste aanspreekpunt van de Nierstichting in de wijk en daarmee een belangrijke en waardevolle schakel. Het kost maximaal 12 uur per jaar. Interesse?

Als collectant aanmelden kan via www.nierstichting.nl/2uur. Als wijkcoördinator aanmelden kan via nierstichting.nl/help-mee/collecteren/coördinator. Of bel 035-6978050 of stuur een e-mail aan collecte@nierstichting.nl.