Zonnebloem Beltrum zoekt oud-vrijwilligers

BELTRUM - Zonnebloem Beltrum zoekt oud-vrijwilligers. Op 3 juli 1970 is de Zonnebloem afdeling Beltrum opgericht. Dit betekent dat de afdeling in 2020 een jubileumjaar had. Hiervoor was er al een draaiboek met een mooi programma klaar, maar helaas kon dit 50-jarig jubileum ten gevolge van de coronapandemie geen doorgang vinden. 

Om toch het jubileum nog luister bij te zetten, worden er nu twee feestmiddagen georganiseerd. Op 23 oktober is er een feestje voor de gasten van de Zonnebloem, met livemuziek van de Moochers Tribute band, een drankje en een heerlijk diner bij zaal Dute in Beltrum. De Zonnebloem-gasten hebben daarvoor hun uitnodiging al ontvangen.
Op 30 oktober is er een soortgelijk feestje met een drankje en een heerlijk diner voor alle vrijwilligers en oud-vrijwilligers maar dan met achtergrondmuziek. Om alle oud-vrijwilligers te bereiken en niemand te vergeten is daarvoor door één van de vrijwilligers het gehele archief doorgespit om alle namen te achterhalen. Maar ook is er in de loop van de jaren wel eens een stukje archief zoek geraakt. Hierdoor is niet zeker dat alle oud-vrijwilligers zijn achterhaald. En de afdeling gaat ervoor dat elke vrijwilliger, die op enigerlei wijze een betekenisvolle bijdrage heeft geleverd voor de gasten aanwezig kan zijn op het jubileum. Dus wie als oud-vrijwilliger nog geen uitnodiging heeft ontvangen, wordt verzocht zich dan alsnog aan te melden voor 12 oktober; dat kan via de mail, op zonnebloemlinda2017@gmail.com. Of telefonisch bij José te Woerd op 06-57732898.