Seniorenvereniging Groenlo weer van start

GROENLO - Na een muzikale middag met erwtensoep en toetje na, op zaterdagmiddag 2 oktober met de gezamenlijke KBO’s van Oost Gelre bij Erve Kots in Lievelde, begon op dinsdagmiddag 5 oktober de eerste middag van de Seniorenvereniging Groenlo weer bij City Lido. 

Er werd gestart met de uitgestelde jaarvergadering. De jaarverslagen en het financiële verslag werden goedgekeurd door de 75 aanwezige leden. Twee bestuursleden waren aftredend en herkiesbaar, de heer Teun Giezen en mevrouw Trees Ravesloot. Er waren geen tegenkandidaten, dus voor de komende drie jaar blijven ze zitting houden in het bestuur. Na de jaarvergadering gaf natuurfotograaf Rob Reijnen een fotopresentatie van zijn reizen naar de Noord- en Zuidpool. Met een scala aan foto’s van ijsberen met hun jongen, beren, vogels, pinguïns enzovoort nam hij de aanwezigen mee van 'Pool tot Pool'. 

Ledenwerfactie
De Seniorenvereniging krijgt vaak positieve reacties over de vereniging en de maandelijkse activiteiten. De vereniging telt nu 225 leden en is groeiende. Onlangs hebben zich alweer nieuwe leden aangemeld. Ook reageerde men positief op de ledenwerf actie: als een bestaand lid een nieuw lid aanbrengt, wordt dit beloond met een VVV bon van € 10,-.

Dagtocht met dubbeldekker
Dinsdag 12 oktober staat er een dagtocht gepland. Met een dubbeldekker reist het gezelschap af naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest, waarna koers wordt gezet naar Terwolde voor soep en 'dekselse pannetjes'.

Rabo Club Support
De Seniorenvereniging  roept alle leden en iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt, op om op hen te stemmen in het kader van de Rabo Club Support actie. Hoe meer stemmen de vereniging krijgt, hoe meer geld kan worden verdiend waarmee weer leuke uitjes voor leden kunnen worden georganiseerd.  

Voor informatie of aanmelden als lid kunt u terecht bij Teun Giezen, tel.06 5753 3626 of Margriet Peters, tel.06 3089 1680.