Het nieuwe VVV-inspiratiepunt in Groenlo wordt 19 november officieel geopend. Foto: PR VVV Oost Gelre

Het nieuwe VVV-inspiratiepunt in Groenlo wordt 19 november officieel geopend. Foto: PR VVV Oost Gelre

Officiële opening VVV-inspiratiepunt Groenlo

Officiële opening VVV-inspiratiepunt Groenlo

GROENLO - Bij het binnenlopen van de VVV in Groenlo worden mensen direct geprikkeld. Van VR-bril tot luistertoestel of routemixer, de vernieuwde VVV biedt volop inspiratie voor alle leeftijden.

VVV-bezoekers willen graag een ‘wow-effect’ beleven. Verrassing, plezier en voldoening vormen samen die beleving. Steeds meer toeristen trekken naar de Achterhoek voor een heerlijke vakantie. Het VVV-inspiratiepunt is een startplek om kennis te maken met verschillende elementen. Enerzijds uit de tijd van de 80-jarige oorlog. Anderzijds hedendaagse factoren die het bourgondische stadje in het hart van de Achterhoek speciaal maken.

Vrijdag 19 november wordt het VVV-inspiratiepunt aan de Kevelderstraat 1 in Groenlo officieel geopend. Belangstellenden zijn tussen 17.30u en 20.00u van harte welkom.

Onder het genot van een hapje en een drankje mag iedereen zelf een route samenstellen, de Slag om Grolle 2 dimensionaal en 3-dimensionaal bekijken, de biergeschiedenis ervaren, de hendels van de vestingstadtafel bedienen, draaien aan de streekcarrousel, het touchscreen bedienen en luistertoestellen beluisteren. Liefhebbers van stadswandelingen kunnen deelnemen aan korte wandelingen door het vestingstadje met haar boeiende binnenstad.

Bezoekers zijn van harte welkom met inachtneming van de overheidsrichtlijnen.