Vorig jaar leverde de eindejaarsactie een enorme stapel enveloppen op. Foto: archief Achterhoek Nieuws

Vorig jaar leverde de eindejaarsactie een enorme stapel enveloppen op. Foto: archief Achterhoek Nieuws

Eindejaarsactie GOV start aanstaande vrijdag

Algemeen

Eindejaarsactie GOV start aanstaande vrijdag

GROENLO - Het is al jaren een zeer geliefde actie van het GOV (Groenlo’s Ondernemers Verbond); de eindejaarsactie. Al decennia lang organiseren de deelnemende winkeliers deze winactie op het eind van het jaar en aanstaande vrijdag 12 november gaat de editie van 2021 van start.

30 deelnemende winkeliers
Marie-José ten Barge van Tesli, Evelien Groot Zevert van EP Groot Zevert en Brigitte Nibbelink van Brini organiseren gezamenlijk de eindejaarsactie. “Traditiegetrouw is de aftrap van de actie met de intocht van Sinterklaas. Dit jaar is er helaas geen reguliere intocht maar wordt er op zaterdag 13 november een Pietenparade georganiseerd”, vertelt Marie-José.

“We hebben als winkeliers weer prachtige prijzen beschikbaar gesteld. Heel veel echte GOV-bonnen en bijna alle deelnemende ondernemers stellen zelf ook nog een prijzenpakket beschikbaar. De inhoud blijft nog een verrassing maar het zal onze klanten enorm aanspreken. We hebben dit jaar 30 deelnemende winkeliers waaronder nieuwkomer Mister Badger Mixstore in de Beltrumsestraat. Eén van de hoofdprijzen dit jaar is een complete tuinset van Warenhuis Post.”

De trekkingen
De actie zelf blijft ongewijzigd. Klanten kunnen drie kassabonnen, van drie verschillende deelnemende ondernemers, inleveren. De enveloppen zijn tot 4 januari 17.00 uur in te leveren bij Tesli, Post, Brini en EP Groot Zevert. Er worden in totaal 4 trekkingen gehouden: de eerste op 27 november, de tweede op 11 december, de derde trekking is op 18 december en op 4 januari, tevens de laatste inlevermogelijkheid van de bonnen, is de laatste trekking. “Bij elke trekking worden de winnaars persoonlijk door ons gebeld”, zegt Marie-José. “En bij geen gehoor sturen we een e-mail. We hopen dat de actie dit jaar weer een groot succes wordt. We merken gelukkig dat de mensen weer wat meer lokaal gaan kopen. Winkelen in grote steden is nu, met alle beperkende maatregelen, niet zo aantrekkelijk en dat is wel in ons voordeel. Mensen zien gelukkig het belang van Koop Lokaal; zo houden we samen de binnenstad levendig.”