Foto: PR

Foto: PR

De Gevleugelde Zanger organiseert tentoonstelling

OOST GELRE - Vogelvereniging De Gevleugelde Zanger organiseert dit jaar weer een onderlinge tentoonstelling. Na een jaar van afwezigheid vanwege de coronamaatregelen zijn is het bestuur bijzonder verheugd dat dit jaar het evenement wel doorgaat. De leden showen in het clubgebouw van De Blauwe Doffer op zaterdag 13 en zondag 14 november de mooiste vogels die ze het afgelopen jaar geweekt hebben.

Tijdens deze clubshow zullen een kleine 300 vogels aanwezig zijn, waaronder kleurkanaries, postuurkanaries, exoten, Europese cultuurvogels en parkieten. Inzenders van de vogels hebben in het verleden al diverse nationale en internationale prijzen gewonnen. Op donderdag 11 november worden de vogels gekeurd door zeer kundige en ervaren keurmeesters waarna op vrijdag 12 november de prijsuitreiking plaatsvindt. 

De tentoonstelling is geopend voor publiek op zaterdag 13 november van 10.00 tot 19.00 uur en op zondag 14 november van 10.00 tot 16.00 uur. Locatie: Oude Aaltenseweg 31 in Lichtenvoorde. De toegang is gratis.