Afbeelding

Wijziging in verspreidingsgebied Groenlose Gids

BELTRUM – In sommige gebieden ontvangen lezers nu nog twee uitgaven van Achterhoek Nieuws, de uitgever van onder andere deze krant. Met ingang van week 48 komt daar verandering in: lezers ontvangen dan alleen de titel die primair bij het gebied hoort. Dit betekent dat de Groenlose Gids vanaf week 48 niet meer zal verschijnen in Beltrum. Daar zal vanaf dan alleen Achterhoek Nieuws Eibergen-Neede nog worden bezorgd. 

Met het oog op de milieubelasting die het verspreiden van twee titels in een gebied met zich meebrengt en vanuit de gedachte zoveel mogelijk tijd en energie in kwaliteit te steken, is het besluit genomen om de verspreiding van de titels in de genoemde gebieden te ontdubbelen. Dat was geen eenvoudige keuze, omdat wij ons er ook bewust van zijn dat de huidige (gemeente)grenzen niet altijd volstaan als afbakening voor lokaal nieuws. De redactie zal daarom zorgen dat publicatie van artikelen goed afgestemd is op de doelgroep en deze berichten zo nodig in meerdere titels plaatsen. Vanzelfsprekend blijft iedereen de krant ontvangen waarin de gemeentepagina's van zijn of haar gemeente staan.

Daarnaast is het mogelijk om de krant digitaal te lezen. Dat kan via de website van de Groenlose Gids en op www.achterhoekkiosk.nl zijn alle weekbladen en speciale uitgaven van Achterhoek Nieuws beschikbaar. Door een gratis digitaal abonnement op een krant te nemen, ontvangt u de krant zelfs al een dag eerder dan de papieren krant op de mat valt.

Wie de Groenlose Gids toch wekelijks in de brievenbus wil ontvangen, kan contact met ons opnemen. Wij sturen de krant dan op tegen betaling van de portokosten. Uiteraard is de krant ook gratis af te halen op de afhaaladressen zoals vermeld in de colofon van deze krant op pagina 5.