Stampen voor Oriolus. PR Oriolus. Foto: PR

Stampen voor Oriolus. PR Oriolus. Foto: PR

Stampen voor Oriolus

KOTTEN - Wie graag wandelt en van stamppot houdt is op zondag 13 februari van harte welkom om deel te nemen aan een wandeling vanuit Kotten. Deelnemers ondersteunen hiermee Oriolus – centrum voor leven met en na kanker.

Oriolus is een plek ter ondersteuning van leven met en na kanker. Toegankelijk voor iedereen die geraakt is door deze ziekte, ook naasten en nabestaanden. In de gezellige huiskamer zorgen gastvrouwen en -heren voor een lekkere kop koffie of thee. Met persoonlijke aandacht zijn zij er voor de bezoeker en kan iedereen zijn of haar eigen verhaal bij hen kwijt. Oriolus biedt daarnaast ondersteuning als lotgenotencontact. Men kan er op basis van vrije inloop terecht voor ontspannende activiteiten, informatie en het lenen van een boek.
Oriolus bevindt zich op de achterzijde in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix te Winterswijk.

De stichting is volledig afhankelijk is van subsidies, giften, fondsen en donaties. Eén van de vrijwilligers en eigenaar van De Tafel van Heerlijk heeft de sponsoractie Stampen voor Oriolus bedacht.

Tijdsblokken
In verschillende tijdsblokken wordt er een wandeling gestart met verschillende afstanden. De routes gaan door het mooie buitengebied van Kotten. Start met koffie/thee en iets lekkers gebakken door vrijwilligers. Na de nodige kilometers te hebben weg gestampt staat er een lekkere stamppot klaar, aangeboden door kookstudio De Tafel van Heerlijk.

Meedoen? Mail naar stampen@oriolus-achterhoek.nl onder vermelding gewenste afstand: 2,5 km, 5 km, 8 km, 13 km. Het inschrijfgeld kan men betalen middels een donatie op de Huis in Actie actiepagina. Je ontvangt een mail met de link naar de actiepagina om te betalen.