Leonie (l) en Sharon stoppen met het organiseren van de succesvolle Hippe Hebbedingen Fair in Groenlo. Wie volgt hen op? Foto: Kyra Broshuis

Leonie (l) en Sharon stoppen met het organiseren van de succesvolle Hippe Hebbedingen Fair in Groenlo. Wie volgt hen op? Foto: Kyra Broshuis

Wie neemt het HHF-stokje over?

Cultuur

Leonie en Sharon stoppen met organiseren Hippe Hebbedingen Fair

Door Kyra Broshuis

GROENLO - De Hippe Hebbedingen Fair (HHF) is sinds 2013 een begrip in Groenlo en omstreken. Jaarlijks organiseren Leonie Giezen en Sharon Idink dit unieke evenement op een van de mooiste plekjes van Groenlo: voor en rond de Oude Calixtuskerk in hartje stad. Ze willen hun ‘kindje’ nu overdragen aan een opvolger of opvolgers.

De lifestyle fair trekt elk jaar veel toeristen, het wordt doorgaans midden in het zomerseizoen gehouden, maar ook mensen uit de regio komen erop af. Het organisatieduo regelt altijd een gevarieerde verzameling standhouders en het aanbod varieert van sieraden tot kleding en van lifestyle producten tot bijzondere cadeauartikelen. Ook zorgen Leonie en Sharon altijd voor livemuziek en de mogelijkheid om iets te eten of te drinken.

Nieuwe plannen en wensen
De twee vriendinnen hebben zich al die jaren met heel veel plezier en passie ingezet om de Hippe Hebbedingen Fair te organiseren. Daar komt nu echter helaas een eind aan. “We hebben de afgelopen twee jaar door alle coronamaatregelen helaas geen fair kunnen organiseren. In die tijd zijn er allerlei nieuwe plannen en wensen op ons pad gekomen waar we nu vol energie mee aan de slag gaan. Het wordt daarom voor ons tijd om het stokje over te dragen. Het zou natuurlijk ontzettend jammer zijn als dit mooie evenement voor Groenlo verdwijnt. Daarom zijn we op zoek naar iemand die de organisatie van ons wil overnemen”, vertellen Leonie en Sharon. “Wij hebben het zelf altijd met ontzettend veel plezier gedaan en we hebben leuke en goede contacten opgebouwd met de verschillende standhouders. We helpen de nieuwe organisatoren straks graag op weg.”

Berichtje
Heb jij belangstelling om deze uitdaging aan te gaan, alleen of wellicht ook als duo of als groep, laat het dan vooral weten. Op de facebookpagina van de Hippe Hebbedingen Fair kun je een bericht achterlaten voor Leonie en Sharon. “Wij willen in elk geval iedereen bedanken die bijgedragen heeft aan het succes van de Hippe Hebbedingen Fair. We hebben het met veel liefde gedaan en we hopen dat de nieuwe organisatoren er net zoveel plezier aan beleven!”

De Hippe Hebbedingen Fair in Groenlo is al jaren een groot succes. Foto: Kyra Broshuis