FC Kruup winnaar Sourcy Center Cup Zaalvoetbal

FC Kruup winnaar Sourcy Center Cup Zaalvoetbal

ZIEUWENT - Vrijdag 13 mei streden de vier finalisten van de Sourcy Center recreanten zaalvoetbalcompetitie om de prijzen. Aan die finale namen de twee hoogst geplaatste teams van de beide poules deel, te weten Bennie Bitches en Nikkel Boys uit Vragender en FC Kruup en Garage Engelbarts uit Lichtenvoorde.

Zowel FC Kruup als Bennies Bitches wisten twee wedstrijden te winnen en speelden tegen elkaar gelijk (2-2), waardoor het doelsaldo beslissend was in het voordeel van FC Kruup: 12-2 tegen 7-4 van Bennies Bitches ,die daardoor als tweede eindigden. Als derde eindigde Nikkel Boys. Na afloop werden de prijzen uitgereikt.

Hiermee kwam weer een einde aan deze voor het 32ste seizoen georganiseerde toernooi dat weliswaar door de coronamaatregelen met twee wedstrijden moest worden ingekort. Het blijkt dat deze competitie nog altijd enorm aanslaat, doordat men slechts één keer per 3 of 4 weken hoeft te spelen en dat altijd 'thuis' in het Sourcy Center met vrienden-, collega’s-, bedrijven-, café’- of buurtteams. Bovendien komen de teams uit de gehele regio.

Ook komend seizoen wordt dit toernooi voor het 33ste seizoen georganiseerd en nu al blijkt er animo te zijn van nieuwe teams. De teams worden in 2 of 3 poules verdeeld naar sterkte en de competitie start half september weer. Nieuwe teams die interesse hebben het komend seizoen deel te nemen, kunnen zich daarvoor aanmelden via receptie@sourcycenter.nl.