(Kruisjas)kaarten Stichting Grolse Kermis

GROENLO - Maandag 15 april is de laatste (kruisjas)kaartavond van het seizoen 2023/2024 bij café De Kroon in Groenlo. Wordt het nog spannend of is de huidige tussenstand een hard gegeven? Bij het kruisjassen staat dat niet vast, zeker als er je van de acht keer kaarten er twee mag laten vervallen.

De tussenstand van alle deelnemers kan vooraf maar ook tijdens de wedstrijd van 15 april worden ingezien bij de organisatie. De totalen (7 wedstrijden minus 1) tot nu toe van de beste drie koppels zien er als volgt uit: plek 1: 24.682 punten; plek 2: 23.815 punten en plek 3: 22.961 punten. Zij kunnen op het eind nog 1 uitslag van de dan acht gespeelde wedstrijden laten vervallen. Vooral voor de kanshebbers geldt: Is de dan minste score te verbeteren? Belangrijkste is het verkrijgen van 'goede' kaarten, waar je als koppel wat mee kunt doen.

Maandag 18 maart ging de poedelprijs naar het kaartkoppel Roy te Boome en Jos Holkenborg. Zij behaalden toch een heel redelijk aantal van 3.260 punten. Een warm applaus was hun deel. Winnaars en dus eerste werden Jan Grootholt en Appie Firing. Zij behaalden een prachtig aantal van 4.338 punten. Tweede werden Gerard Groot Zevert en Bob Meuleman met een aantal van 4.123. Derde werd het koppel Erwin te Veluwe en Ben Meulemen met 3.974 punten.