Jan Grootholt en Appie Firing winnen kruisjascompetitie SGK

GROENLO - Met een hoog aantal van 24.682 punten over de beste 6 van totaal 8 kaartavonden is het duo Jan Grootholt en Appie Firing kampioen geworden van het kaartseizoen 2023/2024 van Stichting Grolse Kermis. Zij werden terecht eerste want een gemiddelde van 4.113,66 is een geweldige prestatie. Een welverdiend applaus was op maandag 15 april hun deel. Uit handen van Paul Overkemping ontvingen zij hiervoor de bekende waardebonnen van Slagerij van Geemen. Tweede werden Harrie Pasman en Theo te Vogt met 23.815 punten en derde werden Harrie ten Dam en Theo Kroekenstoel met 23.311 punten.

Aan de achtste en tevens laatste wedstrijd van dit seizoen werd opnieuw door een groot aantal kaarters deelgenomen. De poedelprijs ging deze avond naar het koppel Mieke Bouwmeester en Theo Baks. Ze behaalden een aantal van 3.106 punten, waarvoor zij een bemoedigend applaus kregen.

Eerste werden deze avond Harrie ten Dam en Theo Kroekenstoel met 4.135 punten. Tweede Martien Rots en Bennie Rots met 4.131 punten en de derde plek was voor Arno Wiegerinck en Johan ten Hagen met 4.105 punten.

De organisatie dankt iedereen voor de opkomst en de sportieve en gezellige wijze waarop de wedstrijden het afgelopen seizoen weer konden worden gehouden. Zij hoopt dat iedereen volgend seizoen op de eerste kaartavond maandag 16 september 2024 weer aanwezig is. Alle wedstrijden worden weer op de maandagavonden gehouden.