Afgevaardigden van LEEFF Beltrum, Feestvereniging Zwolle en Out-Door Winterswijk met de cheques. Foto: Probroed & Sloot

Afgevaardigden van LEEFF Beltrum, Feestvereniging Zwolle en Out-Door Winterswijk met de cheques. Foto: Probroed & Sloot

Personeelsverening Probroed & Sloot schenkt goede doelen ‘appeltje voor de dorst’

Maatschappij

GROENLO - Jaarlijks geeft personeelsvereniging De Uitkomst van Probroed & Sloot fruitcheques weg aan regionale goede doelen. Met deze keer een uitzondering voor KWF. Collega Sil Dieker liep onlangs de marathon in Enschede waarmee hij voor KWF een fantastisch bedrag bij elkaar had verzameld. De Uitkomst heeft hem hierin gesteund. 

Probroed & Sloot stelt iedere medewerker in de gelegenheid om dagelijks twee stuks fruit te eten en stelt daar eenmaal per jaar een vrijwillige bijdrage tegenover van de medewerkers. Dit in navolging van de bedrijfsvisie: Welzijn voor mens & dier. De personeelsvereniging int de vrijwillige bijdrage en Probroed & Sloot verdubbelt deze zodat er een mooi deelbaar bedrag uitrolt. Alle medewerkers kunnen regionale goede doelen aandragen; De Uitkomst maakt hieruit een keuze.

Dit jaar mochten de volgende initiatieven een ‘appeltje voor de dorst’ komen ophalen:

LEEFF Beltrum
Staat voor Lachen, Eerlijk, Enthousiasme, Feesten, Fijn! Het doel van LEEFF is vrijetijdsbesteding voor iedereen in Beltrum mogelijk maken. Hoe mooi zou het zijn als echt iedereen kan deelnemen en iets kan doen wat men leuk vindt? Een aantal enthousiaste vrijwilligers maken dit mogelijk bij LEEFF.

Feestvereniging Zwolle
Het motto: met mekare, veur mekare … dat is de kracht van heel Zwolle bi’j Grolle! Iedereen weet zich op wat voor manier dan ook wel in te zetten voor de eigen gemeenschap. ’t Strootman is het feestterrein van Zwolle en deze is aan een herinrichting toe, zodat alles wat praktischer ingericht kan worden en er een soort van clubgebouw kan worden geplaatst.

Out-Door Winterswijk
Dit is een prachtige plek aan de rand van Winterswijk, waar jong en oud kan  sporten en bewegen in de buitenlucht. Dit zijn in hoofdzaak survivalblokken en hier wil Jan-Willem Hengeveld als vertegenwoordiger van Out-Door Winterswijk graag voor de jongste jeugd en voor jong en oud met een beperking, nieuwe blokken aan toevoegen.

De medewerkers van Probroed & Sloot kijken terug op een gezellige ochtend met mooie verhalen en blije gezichten. “Daar doen we het voor!”

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant