Het team van Jumbo Groenlo voor de nieuwe winkel. Foto: Mark Ebbers
Het team van Jumbo Groenlo voor de nieuwe winkel. Foto: Mark Ebbers

Jumbo Bennink Groenlo opent deuren

GROENLO - In het laatste weekend voor de opening van Jumbo Groenlo is ondernemer Pascal Bennink met zijn team nog druk in de weer geweest met de spreekwoordelijke laatste loodjes. Maar er was ook tijd voor ontspanning: de foodtruck van De Timp stond opgesteld om de medewerkers van de Groenlose vestiging te voorzien van lekkers. Zaterdagmiddag is er ook nog een optocht door Groenlo gelopen waarmee - mocht mensen het nog zijn ontgaan - de opening op woensdag 22 mei werd aangekondigd.

Zaterdagavond sloten ook de medewerkers uit Lichtenvoorde aan en werden beide teams als dank voor hun inzet getrakteerd op een groot feest.

Woensdag gaan de deuren open van Jumbo Bennink aan Den Koem 2. Naast de winkel heeft ook de parkeerplaats een ware metamorfose ondergaan. Door de andere opzet is het aantal parkeerplekken uitgebreid van 74 naar 104. Ook is het terrein nu aangemerkt als blauwe zone met een maximale parkeertijd van anderhalf uur.

In de nieuwe winkel vinden klanten naast de verschillende verspleinen veel populaire streekproducten en producten van lokale ondernemers, zoals brood van bakker Michel Nales. Rondom de feestelijke opening zijn er diverse acties. Zo kunnen klanten sparen voor het 'Hallo Jumbo' boodschappenpakket ter waarde van 50 euro. In de week van 22 tot en met 26 mei deelt Jumbo Bennink Groenlo dubbele zegels uit. Sparen kan nog tot en met 2 juli.

Meer berichten