Martin Hogenkamp.

Martin Hogenkamp.

MartinvanderKemp

Johanneskerk verwelkomt veelzijdige tenor Martin Hogenkamp voor een muzikale belevenis

Religie

LICHTENVOORDE - De Johanneskerk in Lichtenvoorde is heel blij Martin Hogenkamp te mogen verwelkomen. Deze veelzijdige tenor neemt de bezoekers mee in musicalklassiekers, zoals uit Les Miserables. Maar ook liederen van Leonard Cohen en een unieke uitvoering van ‘The Rose’ staan op zijn repertoire. Zondag 11 juni om 10.00 uur is Martin te gast bij de Anders Kerk Zijn-dienst die deze keer zeer muzikaal beloofd te worden.

Martin Hogenkamp zette eind jaren 60 en begin jaren 70 als 13-jarige, zijn eerste stappen op het muzikale pad bij De Notenkrakers in Zieuwent. In de jaren 80 lag het accent op operette. Bij het Winterswijks Muziek Theater (bekend van de Steengroeve-voorstellingen) vertolkte hij vele rollen in grote producties. Daarnaast verwierf hij bekendheid door zijn deelname aan de Soundmixshow (finaleplaats) en het programma Una Voce Particolare, van Ernst Daniël Smid. In januari van dit jaar, stond hij in schouwburg Amphion op de planken in Reflections @Leonard Cohen.

In de Johanneskerk komen er prachtige liederen voorbij uit het veelzijdige repertoire van Martin Hogenkamp. Voorganger ds. Hans Hinkamp zal het een en ander omlijsten met een muzikaal verhaal, waarin geloof, hoop en liefde een rol zullen spelen. Belangstellenden zijn van harte welkom deze bijzondere dienst bij te wonen in de Johanneskerk aan de Renteniersstraat 9 in Lichtenvoorde.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant