Het elftal van KSV4 in 2019. Ook dit jaar weer een kanshebber voor de Sportverkiezing? Foto: PR

Het elftal van KSV4 in 2019. Ook dit jaar weer een kanshebber voor de Sportverkiezing? Foto: PR

Nominaties voor Sportverkiezingen Oost Gelre 2020-2021

Sport

OOST GELRE - Jaarlijks worden in Oost Gelre op Koningsdag de Sportverkiezingen georganiseerd. Dit gebeuren vindt plaats op initiatief van de Sportverkiezingsraad, het Comité Orange Lichtenvoorde en met volle ondersteuning van de gemeente Oost Gelre. Ook nu de sport nog steeds onder druk staat door de coronamaatregelen, wil de Sportverkiezingsraad deze traditie toch in stand houden.

Tijdens de Sportverkiezing wordt er uit verschillende genomineerden een Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Sporttalent en een Bijzondere Sporter van het jaar 2020 en 2021 gekozen. Voor deze laatste categorie is de Sportverkiezingsraad op zoek naar sporters met een beperking en/of sporters die op hun
eigen niveau toch een bijzondere prestatie hebben neergezet. Men hoopt dat de bekendmaking en de uitreiking van de prijzen live plaats kan vinden op Koningsdag op woensdag 27 april 2022 op de Markt in Lichtenvoorde. Mocht dit door corona of andere omstandigheden niet mogelijk zijn, zal er een alternatieve, digitale verkiezing en uitreiking georganiseerd worden.

Om alle sportprestaties zo zorgvuldig mogelijk in beeld te krijgen worden alle sportverenigingen in de gemeente Oost Gelre gevraagd nominaties aan te dragen. 

Welke sporter of sportteam binnen uw vereniging verdient het om in de spotlights gezet te worden op het podium bij gelegenheid van Koningsdag? Mail uw genomineerde(n) naar info@sportverkiezingoostgelre.nl.

Dit zijn dus de sporters, teams of vrijwilligers waarvan uw vereniging vindt dat ze in het jaar 2020 of 2021 een bovengemiddelde prestatie hebben geleverd. Dit kunnen er per vereniging meerdere zijn. De genomineerden dienen in de gemeente Oost Gelre te wonen. Vergeet ook uw bijzondere sporter niet!

Graag ontvangt de Sportverkiezingsraad uiterlijk 9 februari een mailbericht op info@sportverkiezingoostgelre.nl met minimaal de volgende informatie: Naam en leeftijd van de sporter of team 

  • Categorie (sportman / -vrouw / -talent / -team / bijzondere sporter)
  • De verrichte prestatie en een korte motivatie
  • Naam nominerende vereniging
  • De naam, het mailadres en het telefoonnummer van de contactpersoon van de vereniging

Op het moment dat uit alle aanmeldingen de genomineerden door de Sportverkiezingsraad zijn gekozen, zullen de genomineerden in de Groenlose Gids, in de Elna en op social media bekend gemaakt worden. Uit deze genomineerden zullen per categorie de winnaars gekozen worden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant