Marieke Holtschlag in haar kapsalon Switch. Foto: Mark Ebbers

Marieke Holtschlag in haar kapsalon Switch. Foto: Mark Ebbers

Switch is er voor Groenlo en voor Marveld

Zakelijk

GROENLO - Marieke Holtschlag (45) uit Winterswijk is inmiddels al 24 jaar actief als kapper op Marveld Recreatie in Groenlo, negen jaar geleden nam ze de kapsalon over en doopte de zaak Switch. Naast klanten die op Marveld verblijven heeft ze vooral veel klandizie uit Groenlo en omgeving. “Ik schat dat zo’n 30 procent van mijn klanten op Marveld verblijft en zo’n 70 procent van buiten het park komt”, zegt ze. “Maar dat laatste percentage mag nog best omhoog.”

Door Mark Ebbers

Kapsalon Switch is voor mensen vanuit Groenlo prima bereikbaar, benadrukt Marieke. “Je hoeft het park zelf niet op, we hebben een eigen ingang. Parkeren is gratis en er is geen parkeerkaart nodig en er is voldoende parkeergelegenheid. De kapsalon zit weliswaar op de eerste verdieping, maar de trap is voorzien van een traplift, dus ook voor mensen die minder mobiel zijn is er geen drempel.”

Switch biedt een compleet pakket voor iedereen: heren, dames, jongens en meisjes. “En de prijzen zijn scherp”, stelt Marieke. “Voor kinderen en tieners zijn er lage prijzen, maar ook boven een bepaalde leeftijd zijn we coulant, bijvoorbeeld voor studenten. En coulant zijn we ook voor mensen die minder te knippen hebben …”

Momenteel is Marieke bezig met een studie op het gebied van hoofdhuidanalyse. “Uit de situatie van de hoofdhuid kun je veel afleiden. Ik heb in mijn directe omgeving gezien hoe mentale problemen haaruitval kunnen veroorzaken en weet hoe belangrijk het is om dat aan te pakken.”

Marieke wil met Switch een kapsalon zijn waar iedereen terecht kan met zijn of haar haar, en tegelijkertijd ook een gezellige, huiselijke plek. Met een koffiebar voor een drankje vooraf of achteraf.

Een afspraak maken kan telefonisch of online via onderstaande website.


www.switch-kappers.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant