Orsus helpt bij vinden van een baan

Algemeen

GROENLO - Netwerkgroep Orsus is een stichting vóór werkzoekenden en door werkzoekenden. Orsus stelt zich ten doel om kansen te vergroten van werkzoekenden in Oost Achterhoek.
De Latijnse naam 'Orsus' betekent initiatief nemen, dit is ook waar onze deelnemers en de netwerkgroep voor staan. Werkzoekenden zijn welkom op onze wekelijkse bijeenkomsten en kunnen zich bij de stichting aansluiten ongeacht leeftijd, niveau of achtergrond. Adres: Buitenschans 3, Groenlo Locatie 'De Bron'. Elke vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur zijn de deelnemersbijeenkomsten (netwerkgroep).

Werkzoekenden
Bij de werkzoekende is steeds een andere aanpak nodig in het zoeken naar een passende baan. Tot voor kort werd van de werkzoekende verwacht dat hij/zij actief op zoek ging naar de 'onzichtbare' vacature. Momenteel staat het gevonden worden / zichtbaar zijn meer centraal.
Netwerkgroep Orsus heeft een eigen 'Orsus training' ontwikkelt voor en door werkzoekenden om initiatieven te kunnen nemen, zich te ontwikkelen en zich te profileren betreffende solliciteren.


http://orsus.nl/, https://www.facebook.com/netwerkgroeporsus/, info@orsus.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant