Erwin Meerdink, met een poster van de E-Bike van het Jaar, in zijn winkel aan de Wooldseweg die na Pinksteren wordt omgebouwd tot Giant Store. Foto: Lydia ter Welle
Erwin Meerdink, met een poster van de E-Bike van het Jaar, in zijn winkel aan de Wooldseweg die na Pinksteren wordt omgebouwd tot Giant Store. Foto: Lydia ter Welle

Rijwielhuis Erwin Meerdink wordt Giant Store

Algemeen

WINTERSWIJK – Rijwielhuis Erwin Meerdink wordt Giant Store, wat betekent dat de rijwielspecialist het complete assortiment van Giant in de winkel toont, met daarbij ook alle accessoires. Tevens krijgt de winkel – na Pinksteren is de ombouw - helemaal de 'Giant-look'. Meerdink wordt de enige Giant Store in de wijde omgeving.

Door Lydia ter Welle

Op de vraag waarom hij kiest voor deze opvallende switch, antwoordt Meerdink: "De hoge kwaliteit van de Giant-producten en hun uitstekende beleid op het gebied van service en garantie gaven de doorslag, juist ook in de zo in opkomst zijnde sector van elektrische fiets. Niet voor niets heeft de Prime E+ van Giant het predicaat E-Bike van het jaar gekregen, en kreeg vorig jaar de Elegance E+ van Giant dat predikaat al!"

Erwin Meerdink kan bogen op meer dan dertig jaar ervaring in het vak van rijwielspecialist, en dus ook in ervaring met meerdere merken rijwielen. "Ik verkoop – naast andere merken – al vele jaren Giant-fietsen. Het grote aanbod van uitstekende kwaliteit, in alle sectoren, van toer-, race-, atb- tot e-bikemodellen, heeft me doen besluiten te specialiseren en Giant Store te worden. Het betekent overigens niet dat onze klanten voor andere merken niet meer terecht kunnen. De verhouding wordt alleen anders: een prominente 80 procent Giant en een beetje andere merken."

Giant is al diverse jaren 's werelds grootste fietsfabrikant. Bij Giant Store Meerdink vindt men straks een brede mix aan lifestyle fietsen en elektrische fietsen, maar ook een grote keuze in mountainbikes en racefietsen, met onder andere de special Liv-collectie voor dames.

Meerdink prijst de zeer klantgerichte manier waarop het merk omspringt met service en garantie, en de wijze waarin Giant Nederland de invoering van het Giant Store-concept ondersteunt. Straks zijn alle accessoires van Giant er ook te vinden. Daarmee wordt Giant Store Meerdink de enige rijwielspecialist in de wijde omgeving met dat brede assortiment. Dankzij vakbekwame medewerkers met kennis van het (reparatie-)vak kan de klant rekenen op een goed advies bij aankoop en vakkundigheid waar het gaat om onderhoud en reparaties.

De ombouw van Rijwielhuis Erwin Meerdink aan de Wooldseweg 6 tot Giant Store Erwin Meerdink vindt plaats na Pinksteren.


www.rijwielhuis-meerdink.nl

tel. 0543-521421

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant