Dennis Polman. Foto: PR
Dennis Polman. Foto: PR

Nieuwe trainers bij Volleybalvereniging Grol

Algemeen

GROENLO - Met ingang van het nieuwe seizoen 2017/2018 heeft de volleybalvereniging Grol twee nieuwe trainers aangetrokken voor de selectie van Dames 1 en Heren 1. Dennis Polman uit Haaksbergen is de nieuwe trainer van Dames 1, Peter Huisman uit Neede is aangetrokken om samen met William Geerdink Heren 1 te gaan trainen.

Dennis heeft jaren zelf op een hoog niveau volleybal gespeeld in de derde divisie tot en met de eredivisie onder andere bij Vrevok Nieuwegein en Radius in Gouda. Hij heeft nog niet veel ervaring als trainer-coach, maar hij is ervan overtuigd dat volleybal draait om het team gebeuren, het voor elkaar willen knokken en tot het uiterste willen gaan. Je moet daarnaast openstaan als team, en als speler, om wat te leren en dat wat nodig is uit die informatie te halen.

"Dames 1 is mijn nieuwe uitdaging voor het komende seizoen. Het is een echt team, spelen power-volleybal wat goed bij mijn visie past voor het vrouwenvolleybal. Rally's kort houden en veel druk leggen in de serve, stabiele passing moet dan de basis zijn voor de aanval", aldus Polman. Dames 1 is afgelopen jaar op overtuigende wijze kampioen geworden in de tweede klasse en wil zich nu bewijzen in de eerste klasse.
Dames 1 werd het afgelopen seizoen getraind door William Geerdink uit Neede.

William heeft nu de overstap gemaakt naar Heren 1 en blijft daardoor voor Grol behouden. Heren 1 speelt nu al een paar jaar in de promotieklasse. Dit seizoen eindigde het team op de zesde plaats. Samen met Peter Huisman zal William de training van heren 1 gaan verzorgen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant