Leonie Giezen (l) en Sharon Idink, de organisatoren van de Hippe Hebbedingen Fair
Leonie Giezen (l) en Sharon Idink, de organisatoren van de Hippe Hebbedingen Fair

Hippe Hebbedingen Fair op fantastische locatie

Algemeen

Zondag 9 juli in hartje Groenlo

GROENLO- Al voor de vierde keer organiseren Leonie Giezen en Sharon Idink de Hippe Hebbedingen Fair in Groenlo. Het evenement heeft de afgelopen jaren een uitstekende naam opgebouwd en standhouders melden zich vanuit het hele land voor deelname aan deze bijzondere fair.

70 standhouders
"Voor de komende editie komen 70 unieke standhouders naar Groenlo. We kijken heel nauwkeurig of de standhouders passen bij ons concept. Daarnaast willen we graag zoveel mogelijk variatie in het aanbod van de hippe hebbedingen", vertellen Leonie en Sharon. De bezoek aan de fair is een bijzonder uitje voor het hele gezin. "We hebben ontzettend veel leuke activiteiten voor kinderen zoals een speciaal kindertheater en een artistieke kinderfotograaf. Ook aan de mannen is gedacht, zij kunnen onder andere terecht bij een barbier én er is een stand met speciale bieren."

Mini food festival
Nieuw dit jaar is het mini food festival. "In een intieme setting staan verschillende originele foodtrucks met allemaal hun eigen specialiteit. Uiteraard is er ruimte om te zitten en te genieten van het eten en drinken. En natuurlijk van de muziek." Het gelegenheidsduo Bjorn Wouters en Frank Baks zal zorgen voor live muziek die helemaal past bij de sfeer die de organisatoren voor ogen hebben. "We hebben na de vorige edities ontzettend veel complimenten gekregen. Bezoekers vinden het een Frans of Italiaans aandoende markt met een uniek aanbod. We krijgen gelukkig steeds meer bekendheid. Het is ook fijn dat de winkels open willen gaan die dag. De standhouders komen graag bij ons terug. Ze vinden het fijn dat we veel persoonlijk contact met ze hebben, altijd leuk om te horen."

De fair vindt plaats op één van de mooiste plekjes van Groenlo; op het voorplein en in de tuin van de Oude Calixtuskerk aan de Mattelierstraat 5. De fair, die bekend staat om de bijzondere en kleurrijke aankleding, is gratis toegankelijk en wordt gehouden van 12.00 tot 18.00 uur.


www.hippe-hebbedingen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant