De achtjarige Coot krijgt haar prijs van de Zonnebloemvrijwilliger. Foto: PR
De achtjarige Coot krijgt haar prijs van de Zonnebloemvrijwilliger. Foto: PR

Mooi resultaat voor Zonnebloem

Algemeen

GROENLO - De Zonnebloem dankt eenieder die tijdens de braderiedagen een bezoek bracht aan de kraam die gevuld was met prijzen voor de loterij 'altijd prijs'. De verkoop van de setjes envelopjes liep vanaf het begin goed. Eind van de middag was de kraam dan ook leeg.

De eerste braderiedag is de hoofdprijs, een diner voor twee bij de Stadschpomp gewonnen door de 8-jarige Coot Porskamp. Uit handen van een Zonnebloemvrijwilligster ontving Coot haar cadeaubon. De tweede braderiedag heeft Mevrouw Wijers de hoofdprijs, een diner voor twee bij Het Huys van Frederik Hendrik gewonnen. Helaas was mevrouw aan het eind van de middag niet bereikbaar. De cadeaubon zal een deze dagen aan haar worden overhandigd.

De Zonnebloem geeft aan de er een geweldig mooi bedrag bij elkaar is gebracht. In september kunnen zij hiervan vele bloemetjes bezorgen bij die mensen die door ernstige ziekte even wat extra aandacht kunnen gebruiken. Er zal daarnaast nog wel een leuk bedrag overblijven om te besteden aan een activiteit.


www.zonnebloem.nl/groenlo

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant