Harmonicagroep Acinom. Foto: PR
Harmonicagroep Acinom. Foto: PR

Harmonicagroep Acinom treedt op in De Molenberg

Algemeen

GROENLO - Op zondag 27 augustus treedt Harmonicagroep Acinom op tijdens de vierde editie van de zondagmatinee in Marga's Grand Café De Molenberg in Groenlo. Anvang 14.30 uur, tot 16.00 uur.

Acinom bestaat uit een groep enthousiaste mensen die houden van harmonicamuziek. Het doel is om samen een mooi stukje muziek te maken waar ze zelf plezier aan beleven en waarmee ze anderen een groot plezier kunnen doen.

Hoewel harmonicamuziek van oudsher in verband gebracht wordt met gezellige 'inhaakliedjes' - met name de walsmuziek - kan er op een harmonica ook heel goed andere muziek gespeeld worden. Acinom speelt behalve walsen ook foxtrots, polka's en Engelse walsen. Naast het spelen van de oude traditionele liedjes is er ook ruimte voor wat eigentijdser muziek en muziek uit Duitsland en Oostenrijk.
Kaartjes zijn voor € 5 te koop bij Marga's Grand Café en de receptie van De Molenberg. Dit is inclusief één kop koffie en een consumptie. Contactgegevens: Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé, locatie De Molenberg, Ziekenhuisstraat 14, 0544-474100, dzc.molenberg@szmk.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant