Prachtige beelden bij de Tractor Sterrit Lievelde. Foto: PR
Prachtige beelden bij de Tractor Sterrit Lievelde. Foto: PR

Uitverkochte tractor Sterrit Lievelde daverend succes

Algemeen

LIEVELDE - Voor de vijfde keer vond zaterdag de jaarlijkse tractorsterrit plaats in Lievelde. Met maar liefst 220 deelnemende tractoren en bijna 400 bestuurders en bijrijders was de inschrijving al ruim voortijds gesloten. De tractoren en hun bestuurders kwamen uit alle provincies van het land en de diversiteit was enorm. Van de nieuwste tractoren die vers van de fabrieksband afrolden tot een heel scala aan oldtimers, alles kwam voorbij. De tractoren reden elk in hun eigen klassen een prachtige rit door de Achterhoek waarbij ze ook door de Schans kwamen, een 100 meter sprint moesten afleggen op een besloten terrein en door een fabriekshal reden.

Op het terrein van Lensink in Lievelde was ook aan overige bezoekers gedacht. Kinderen werden onder begeleiding vermaakt in de groots opgezette Kinderweide met diverse boerenspelen en menig toeschouwer kwam nog even het terrein op voor een hapje of een drankje om te wachten op de tractoren die tegen 16:00 uur terugkwamen van de sterrit.

Na afloop was het tijd voor het Trekkerbal. Dit is de laatste jaren uitgegroeid tot een op zichzelf staand feest waar ook dit jaar weer meer dan 650 feestvierende Achterhoekers op af kwamen. Er was een DJ en de bands Diss Nie Okay en Satisfexy speelden het dak van de feesthal er af. Al met al kan de Stichting TSTL terugkijken op een geslaagd lustrum waar in totaal meer dan 1000 mensen werden verwelkomd. Aan alles is duidelijk dat dit evenement in trek is en nog lang niet uitgegroeid is.

De volgende editie is op zaterdag 25 augustus 2018.


www.tstl.nl

www.facebook.com/tstl.nl

Prachtige beelden bij de Tractor Sterrit Lievelde. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant