De mannenzangvereniging 'Inter Nos' uit Groenlo. Foto: Theo Huijskes
De mannenzangvereniging 'Inter Nos' uit Groenlo. Foto: Theo Huijskes Foto: Theo Huijskes

Mannenzangvereniging 'Inter Nos' verzorgt een winterconcert

Algemeen

Zanggroep Colorful verleent medewerking

GROENLO - Mannenzangvereniging 'Inter Nos' uit Groenlo verzorgt op donderdag 14 december een speciaal winterconcert. Dit niet alledaagse concert zal worden uitgevoerd met de daarvoor uitgenodigde Zanggroep Colorful, eveneens afkomstig uit Groenlo.

Tijdens dit concert zal 'Inter Nos', onder leiding van dirigent Esther Gotink-van der Heijden, de aanwezigen laten kennismaken en tegelijkertijd laten genieten van een vernieuwd repertoire. Voor de muzikale begeleiding zorgt als vanouds Joop Abbink op piano.
Zanggroep Colorful bestaat uit een vijftal dames, die onder leiding staan van coach Martin Klein Tank. Het repertoire bestaat uit een bijzonder kleurrijk en gemakkelijk in het gehoor liggend repertoire, dat zal worden gebracht in het Nederlands, Duits en Engels. Ieder jaar verzorgen zij een aantal winter- en kerstoptredens.

Dit winterconcert wordt gehouden in de sfeervol ingerichte theaterzaal van City Lido aan de Kerkstraat 6 in Groenlo. De aanvang van het concert is 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. De entree bedraagt 5 euro, inclusief koffie of thee vooraf. Voor meer info zie: www.internosgroenlo.nl en www.zanggroepcolorful.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant