De laatste loten van 100-jarige S.V. Grol gaan eruit

Algemeen

GROENLO - De laatste loodjes en tevens de laatste lootjes. Nog tot 12 mei zijn loten in het kader van '100 Jaar S.V. Grol' verkrijgbaar. Wie nog kans, of een extra kans, wil maken op een splinternieuwe Toyota Aigo, een breedbeeld TV, een fiets, reizen of een tuinontwerp of op cadeaubonnen van de bakker, de slager of bloemist, dinerbonnen, koelkasten en nog veel meer: het kan nog. Het totale prijzenpakket is te vinden op www.svgrol100.nl/loterij/prijzen.

De trekking van de loterij zal nog een hele klus worden. Maar liefst ruim 150 nummers vallen in de prijzen. "Wij zijn onze sponsoren zeer dankbaar voor het beschikbaar stellen van dit grote aantal prijzen en de grootte ervan. Ook zij staan allen vermeld op onze site. We zijn enorm trots op al deze mensen en bedrijven, ondernemers", laat Erik Schuurmans van de Loterijcommissie weten. Hij is eveneens trots op de eigen leden die ontzettend hun best gedaan hebben om de loten te verkopen. "Jong en oud is in actie geweest. Allemaal uit liefde voor de club. De opbrengst van de loterij komt ten goede aan de club, op een zodanige manier dat alle leden hier van profiteren."

Zouden de grote prijzen vallen op loten die tussen nu en zaterdag 12 mei nog verkocht gaan worden? De loten zijn te koop bij Bruna, De Mattelier en Sportcafé Den Elshof. Ook online kunnen loten gekocht worden en wel via de site www.svgrol100.nl. Binnen drie klikken kan men in het bezit komen van een lot.

De trekking van de grote Jubileumloterij vindt plaats op zaterdag 19 mei, om 11.00 uur. Alle prijzen gaan eruit. De winnende nummers worden getrokken door notaris Edwin Roerdink. Enkel de verkochte nummers nemen deel aan de trekking. Na de trekking worden de winnende lotnummers zo snel mogelijk gepubliceerd zodat alle winnaars direct op de hoogte kunnen zijn. Zij weten dan echter nog niet welke prijs ze hebben gewonnen. Dat wordt een week later pas bekend. Zaterdag 26 mei in de namiddag worden tijdens een feestelijke happening de prijzen uitgereikt aan de winnaars in het Sportcafé Den Elshof. Iedereen is welkom om hier bij aanwezig te zijn.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant