Foto: PR
Foto: PR

Riesewijk & Co kump d'r an

Algemeen

GROENLO - Op zaterdag 15 oktober en vrijdag 4 november is in De Bron in Groenlo de voorstelling van Riesewijk & Co te zien: de theatershow 100 procent Streekhumor, met de beste humoristen uit de streek aangevoerd door Jan Riesewijk.

De veelzijdige acteur, bekend van zijn rol als Mans in Jonge Leu en Oale Groond en humorist uit Losser is de centrale figuur in de nieuwe theaterproductie. Paul Wiefferink (de nuchtere Tukker), Mathilde Geerds (zij neemt het dagelijks leven en het rolpatroon van de vrouw op de korrel) en niet onbelangrijk is de Grolse inbreng van het duo Joost Frank & Martijn Gelinck.
De vijf hoofdrolspelers staan garant voor uiteenlopende genres. De rode lijn in de voorstelling is de geschiedenis, ontwikkeling en verscheidenheid in humor. "Dat doen we met conferences, projecties, muziek en anekdotes", aldus Riesewijk. "We zullen alle facetten aan de orde laten komen, van onderbroekenlol tot katholieke humor en van politieke satire tot actuele grappen over lokale onderwerpen".. Kortom 100 % STREEKHUMOR staat voor een avond vol gezelligheid en vooral veel lachen. Voor de twee voorstellingen in Groenlo, op 15 oktober en 4 november in cultureel centrum De Bron zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Ze zijn te bestellen via de site.


www.debrongroenlo.nl/tickets

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant