De vrijwilligersploeg van dierenpark De Halve Maan. Foto: IetsAnders.nl

De vrijwilligersploeg van dierenpark De Halve Maan. Foto: IetsAnders.nl

Promofilmpje ‘Hart voor Vesting Grolle’ gaat viral

Maatschappij

GROENLO - Via het Facebook- en Instagram-account van Hart voor Vesting Grolle kwam vrijdag 19 april een promofilmpje online. Daarin vertellen Bennie Klein Tank en Arnold Bleumink namens de groep vrijwilligers van Dierenpark de Halve Maan in Groenlo waar zij zich met hart en handen voor inzetten. Dit filmpje werd gemaakt om de vrienden-van-actie in samenwerking met Hart voor Vesting Grolle onder de aandacht te brengen. Binnen een uur na plaatsing was het filmpje ook op Dumpert te zien. Daar werd het binnen 24 uur al zo’n 25.000 keer bekeken. 

Voor elk van de vijf verenigingen die meedoen aan deze actie, te weten Scouting, Grol, Internos, Wandeldriedaagse en De Halve Maan, wordt op dit moment zo’n promotiefilmpje gemaakt. Deze worden de komende weken gedeeld (zie ook de advertorial elders in de krant).

‘Kijk, jonge duifjes!’
Reacties als ‘Zulke vrijwilligers zijn toch de draaiende motor bij verenigingen en stichtingen!’, ‘Zo! Echte mensen met echte verhalen!’ en ‘Als mijn salaris binnen is, toch even kijken wat ik kan doen. Dit soort mensen verdienen steun’ en ‘vrolijk filmpje’ verschenen in de commentaren.

Grolle, Groenlo en Grolsch
De reaguurders op Dumpert delen ook hun kennis over Groenlo met elkaar. De voorkeur voor Grolsch boven andere biermerken wordt besproken. ‘Mooi hoor, ze gebruiken nog de originele uitspraak van Groenlo, ofwel Grolle. De verbastering daarvan leidt vervolgens tot: Grolsch!’, waarop een ander reageert: ‘Dan snap ik ook de voorkeur voor Grolsch in de Achterhoek!’

Bekijk het filmpje zelf op Facebook of Instagram. En wilt u Dierenpark de Halve maan of één van de andere verenigingen steunen? Dat kan nog tot en met 15 juni! Kijk op www.hartvoorvestinggrolle.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant