Informatieavonden aanleg nieuwe N18 in Groenlo en Eibergen

Algemeen

EIBERGEN/GROENLO - In de komende maanden verandert er veel in de gemeenten Oost Gelre en Berkelland als het gaat om de N18 Nieuwe Twenteroute. Om inwoners en weggebruikers goed te informeren over de veranderingen, hoe de nieuwe weg eruit komt te zien en wat daarvoor nog moet gebeuren, organiseren Rijkswaterstaat en Noaber18 informatieavonden in Groenlo en in Eibergen.

De informatieavond in Groenlo vindt plaats op dinsdag 28 november in Marveld Recreatie, Elshofweg 6 te Groenlo. De informatieavond in Eibergen vindt plaats op donderdag 30 november in De Klok, Grotestraat 84 in Eibergen.
Het programma ziet er als volgt uit: 19.00 uur, inloop; 19.30 uur, plenaire presentatie; 20.00 uur, informatiemarkt met mogelijkheid voor het stellen van vragen aan medewerkers; 21.00 uur, einde bijeenkomst.
Naar verwachting begin volgend jaar zullen er ook nog informatieavonden over de rest van het tracé plaatsvinden in Haaksbergen en Boekelo.
Noaber18 realiseert in opdracht van Rijkswaterstaat de nieuwe N18 tussen Groenlo en Enschede. De aannemer werkt langzaam toe naar de afronding van het werk. Buiten is dit goed zichtbaar. De komende maanden worden de tijdelijk aangebrachte fietsonderdoorgangen en hulpbruggen voor het bouwverkeer verwijderd. Ook voltooit Noaber18 steeds meer nieuwe bruggen, viaducten en fietstunnels en komt op steeds meer plekken asfalt op de toekomstige weg.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant