Handbalsters Grol B1 winnen van Udi

GROENLO - Op zondag 11 maart stond de altijd moeilijke en beladen wedstrijd tegen Udi '96 op het programma. De vorige twee ontmoetingen werden verloren met zes punten verschil. De meiden van Grol wisten dus wat hen te doen stond: het was tijd voor revanche.

Vanaf de start pakten de meiden van Grol het goed op. Er werd alert gespeeld en verschillende snelle breaks zorgden ervoor dat er gescoord kon worden. Verdedigend spande het team goed samen. Grol kwam goed uit en tegenaanvallen werden goed gekeerd. Daardoor kon Grol telkens weer snel de aanval zoeken. De sterke keepster van Udi stond dit maal keer op keer op het verkeerde been en had het nakijken. Bij een 5-0 voorsprong voor Grol kwam Udi beter in het spel en wist kleine gaatjes te vinden in de verdediging van Grol, waardoor Udi scoorde en dichterbij kwamen. De ruststand was 9-7 in het voordeel van Grol.

Na een peptalk van de coach, waarbij de puntjes nog eens goed op de i werden gezet, startte de tweede helft. Udi begon fanatiek en Grol kon niet voorkomen dat ze dichterbij kwamen. Het werd 10-10 en de spanning werd steeds groter. Er werd door beide ploegen flink gestreden en om en om werd er gescoord. Met nog 39 seconden op de klok stond Grol voor met 14-13. De bal werd in de ploeg gehouden en iedereen was opgelucht en dolblij toen het eindsignaal klonk: gewonnen van Udi!

DFS Arnhem – Grol HV E1
Zondagmorgen vertrokken de handbalmeiden van Grol E1 in alle vroegte voor de wedstrijd tegen DFS Arnhem E1. Het was vooraf al bekend dat het een zware 'strijd' zou worden. Toch hebben de meiden zich van meet af aan kranig geweerd. Al snel stond een 3-1 achterstand op het scorebord. Ondanks de tegendoelpunten bleef Grol een eigen spel spelen; mooie aanvallen werden opgezet. Helaas lukte niet om door de verdediging te breken om een doelpuntje te scoren. Rode wangen getuigen van het fanatieke Grol spel. Het rustsignaal klonk met een stand van 10-1. Na de opbeurende woorden van de coaches werden de meiden aangespoord om de tweede helft weer fanatiek verder te spelen. Sanne maakte een prachtige goal in de tweede helft, helaas bleef het daar bij. De wedstrijd werd verloren met een eindstand van 22-2.

Zondag 18 maart om 12.05 uur een nieuwe kans, dan speelt Grol E1 een thuiswedstrijd tegen Huissen HV E1.

Reageer als eerste
Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten