22ste Beachvolleybaltoernooi in Mariënvelde

MARIËNVELDE - Traditiegetrouw in het weekend voor de Zwarte Cross, van vrijdag 6 tot en met zondag 8 juli organiseert volleybalvereniging Marvo '76 voor de 22ste keer al weer een groots Beachvolleybaltoernooi. De parkeerplaats voor het BMV-gebouw zal bedekt worden met een dikke laag zand waarop zes velden aangelegd worden. In de omgeving van de BMV verrijst een gezellig strandpaviljoen met een tent, een bar voor een hapje en een drankje en een luchtkussen voor de jeugd.

Vrijdagavond is het 2 x 2 toernooi. In deze klasse is er een dames en heren poule, waarin we twee tegen twee spelen. Een klasse voor de echte fanatiekeling. Zaterdagmorgen zijn de mini's aan de beurt (circulatievolleybal niv. 5 & 6) en de ABC Jeugd tot 18 jaar in teams van vier spelers. In de middag wordt er gestreden om de "Marvo-Beach-Cup". In die klasse spelen de meer prestatiegerichte dames- en herenteams en wordt er nauwer volgens de regels gespeeld. Dit is bedoeld voor competitiespelers, waarbij het niveau gemiddeld rond de 1ste - 2de klasse ligt . Teamgrootte: drie personen. De zondag staat geheel in het teken van recreatief beachvolleybal voor bedrijven-, vrienden- en familieteams. Heren- en damesteams spelen drie tegen drie, mixed teams spelen vier tegen vier.

Teams kunnen zich tot 17 juni inschrijven. De organisatie geeft echter aan niet te lang te wachten, want het "vol-is-vol-principe" geldt. De inschrijfgelden zijn: mini's, ABC-jeugd en 2x2 toernooi 15 euro, Beach Cup & recreatief dames /heren 20 euro en mixed recreatief 25 euro. Zondag is er na afloop van het zondag programma de mogelijkheid om gezamenlijk met je team en supporters/ vrienden/ familie te barbecueën. Vooraf reserveren is noodzakelijk. Voor het inschrijfformulier (toernooi en bbq): marvo76.nl of facebook "MarvoBeach". Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Willem Waenink, tel. 06-15 69 94 68 of marvo76toernooi@gmail.com.

reageer als eerste
Meer berichten