Er gingen meer senioren mee dan in de Vestingstad Express pasten. Foto: PR
Er gingen meer senioren mee dan in de Vestingstad Express pasten. Foto: PR (Foto: )

Senioren zijn weer actief

GROENLO - Het waren maar liefst 84 leden van de Seniorenvereniging, die dinsdag 4 september op pad gingen met de Groenlose Vestingstad Express. Door de grote belangstelling paste niet de hele groep in de trein, maar gelukkig waren er zoveel auto's beschikbaar dat iedereen toch meekon.

De rondrit door Groenlo en omgeving voerde naar Kaasboerderij Weenink in Lievelde, waar de hele groep door het prachtige weer in de tuin kon genieten van koffie/thee met pillenwegge of kruidkoek. Peter Weenink gaf uitleg over het werk in de kaasmakerij en vervolgens konden de deelnemers het bedrijf bekijken en een kijkje nemen of iets kopen in de winkel met alle streekproducten. Daarna ging de tocht naar De Blanckenborg aan de Oude Winterswijkseweg, met een mooi uitzicht over de golf-en tennisbanen. Ook daar was het heerlijk buiten zitten daar en na een drankje konden de senioren nog genieten van een kop soep en broodje warm vlees. Bij terugkeer bij de opstapplaats was de stemming opperbest.
Op dinsdagmiddag 2 oktober is de eerstvolgende bijeenkomst. Dan treedt het Grolse duo Joost en Martijn op, bekend van hun diverse buuts met carnaval en ook door hun eigen theatershow. Ze zullen die middag een fantastische show neerzetten, waar veel gelachen kan worden. Een week later, op 9 oktober, vertrekken 68 leden van de vereniging voor een busreis naar Drenthe. Daar wacht hen een heel gevarieerd programma met een drankje, een hapje en een rondrit door deze mooie provincie. Ook zal er nog wat te bezichtigen zijn en kan er genoten worden van een gezellig muzikaal duo.
Wie interesse heeft om ook lid te worden van de Seniorenvereniging kan informatie inwinnen bij dhr. T. Giezen, tel. 06-57533626 of mevr. M. Peters, tel. 06-30891680.

Meer berichten