Foto: PR
Foto: PR

Alzheimer Nederland zoekt nieuwe talenten

Algemeen

ACHTERHOEK - Alzheimer Nederland, afdeling Oost-Gelderland zet zich met vrijwilligers in voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Met de groeiende vraag naar dementiezorg, groeit ook de vraag naar vrijwilligers. Dat biedt mooie kansen voor mensen die zich in willen zetten voor een goed doel én daarbij ook zichzelf willen ontwikkelen.

Verschillende functies en mogelijkheden binnen de afdeling
Iemand met verbindende capaciteiten en een (potentieel) netwerk in de regio zou zomaar de huidige voorzitter per januari 2019 kunnen opvolgen. Of neem iemand die zich thuis voelt in de wereld van de sociale media, die zich op het gebied van de PR en communicatie verder wil ontwikkelen. En zo zijn er méér: personen die in staat zijn om de belangen van mensen met dementie naar diverse organisaties en instellingen te behartigen. Of degenen met voldoende contactuele eigenschappen om als gespreksleider in één van de Alzheimer Cafés te functioneren. Of met voldoende kennis en/of ervaring om als voorlichter op te treden. Kortom, Oost-Gelderland staat open voor vrijwilligers met hart voor mensen met dementie en hun omgeving.

Meer informatie op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-13514411. Alzheimer Nederland kan alle talenten gebruiken.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant