ZSOM tv-programma week 21

GROENLO - Iedere week wordt het tv-programma van de ZSOM op verschillende momenten uitgezonden in De Molenberg te Groenlo.

Voorjaarsconcert Euphonia
Eibergen

Al jarenlang maakt de ZSOM opnames van het voorjaarsconcert van muziekvereniging Euphonia in Eibergen. Op 9 maart van dit jaar heeft de ZSOM tv-opnames gemaakt van het concert, waaraan deelnamen het jeugdorkest, het harmonie-orkest, de minirettes, de twirls, de jeugdpercussie, de drumfanfare en percussiegroep Full Power. Het publiek heeft volop kunnen genieten van de muzikale kwaliteiten van deze vereniging. Deze week het derde deel.

ZSOM Regiojournaal
Ook in 2019 wordt men op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en actualiteiten van de afgelopen twee weken uit de regio in het Regiojournaal.

Openluchttoneelstuk 'Alleen de wind weet'
Ook in 2019 worden op diverse plaatsen in de Achterhoek en Twente openluchtstukken opgevoerd. De ZSOM maakt dit jaar onder andere tv-opnames in Borculo, Hummelo, de Haart en Markelo. Op 10,11 en 12 mei werd er een bijzonder openluchttoneelstuk opgevoerd bij de molen Hermien te Harreveld. Deze beltkorenmolen viert dit jaar zijn 200-jarig jubileum. Om die reden werd het toneelstuk 'Alleen de wind weet' opgevoerd door toneelvereniging Hervelo. De spelers kunnen terugkijken op drie geslaagde voorstellingen. Ruim 1200 bezoekers genoten van het boeiende verhaal van Molen Hermien en de bewoners van Harreveld in de afgelopen twee eeuwen. De ZSOM heeft opnames gemaakt en deze week kan men kijken naar het eerste bedrijf.

ZSOM online
Op de website en het YouTube-kanaal van de ZSOM zijn verschillende reportages te zien en ook het Regiojournaal.


www.zsom.nl
youtube: zsom

Meer berichten