St. Paulusdag: ontmoetingsdag voor parochianen

GROENLO - Om het 'Paulus-gevoel' te versterken organiseert de parochie jaarlijks een St. Paulusdag. Dit jaar op zondag 30 juni. De dag begint om 10.30 uur met een eucharistieviering in de Calixtusbasiliek te Groenlo, waarin communicantjes en Laudate Dominum de zang zullen verzorgen.

Men kan zich opgeven om na de viering mee te gaan voor een kop koffie/thee met een broodje en voor enkele activiteiten. Mensen kunnen deelnemen aan maximaal twee van de volgende workshops: vergezicht schilderen, een themaspel, ronde 'niks doen', rondleiding in de kerk, en/of toren beklimmen (naast deze laatste is een tweede keuze niet mogelijk). Voor de kinderen is er een springkussen. Na afloop van de activiteiten zal rond 14.15 uur de St. Paulusdag gezamenlijk worden afgesloten.

De organisatie vraagt belangstellenden te melden bij het secretariaat van hun eigen geloofsgemeenschap of men koffie blijft drinken en aan welke workshops men mee wil doen. Dit kan men ook samen met naam en adres mailen naar st.paulusdag@gmail.com. De uiterste aanmelddatum is 21 juni 2019.

De St. Paulusparochie bestaat uit zeven geloofsgemeenschappen: Beltrum, Eibergen, Groenlo, Lievelde, Neede, Rekken en Rietmolen.

Meer berichten