Ervaren autotechnici zijn van harte welkom bij Herwers. Foto: PR
Ervaren autotechnici zijn van harte welkom bij Herwers. Foto: PR

Open huis voor ervaren autotechnici bij Herwers

Alle autotechnieken onder één dak

DOETINCHEM - De nieuwste technieken als waterstof, tal aan doorgroeimogelijkheden en laagdrempelig, dat is Herwers. Wat begon als klein familiebedrijf is uitgegroeid tot een speler van formaat. Een bedrijf dat vooroploopt op veel vlakken en staat te popelen om nieuw talent mee te nemen in dit avontuur.

Dat Herwers is gestart als familiebedrijf is nog te merken aan alles. De korte lijnen op de werkvloer zorgen ervoor dat medewerkers zich snel thuis voelen bij Herwers. Dat is ook wat het bedrijf als dealer uitstraalt: het laagdrempelige karakter en de no-nonsense cultuur, waardoor de klant zich direct welkom voelt.

Zo is het ook in de werkplaats. Om op de hoogte te blijven van de technieken van nu en in te spelen op klantbeleving, volgen medewerkers regelmatig trainingen. Meewerkend voorman of leerling, er wordt geen onderscheid gemaakt. Wie meer verdieping of verbreding wil in verschillende technieken of daarnaast andere vaardigheden wil ontwikkelen, is bij Herwers aan het goede adres. Zo is er zelfs een master technicus in huis die zich heeft gespecialiseerd in waterstof.

Deze vakmensen hebben mede mogelijk gemaakt dat Herwers de afgelopen jaren flink gegroeid is. Zowel in kennis als in personeelsbestand en vestigingen. Om deze groei in stand te houden, zoekt Herwers steeds naar nieuwe mogelijkheden om kennis op te doen en uit te wisselen. Binnenkort is er daarom een vrijdagmiddagborrel voor ervaren autotechnici die het interessant vinden om met vakgenoten een praatje te maken.

Al jaren werkt Herwers samen met regionale onderwijsinstellingen om de jeugd enthousiast te maken voor autotechniek. Het bedrijf heeft dan ook gecertificeerde leermeesters in huis die toekomstige collega's opleiden. Voor een hightechbedrijf als Herwers is het belangrijk dat er een gezonde mix is tussen leerlingen en ervaren vakkrachten. Op het moment staan er dan ook een aantal vacatures open voor ervaren autotechnici, zowel eerste autotechnicus als technisch specialist en meewerkend voorman werkplaats.

Vrijdagmiddagborrel
De werkplaats van nu vraagt een andere kijk op de automotive. De nieuwe technieken van waterstofauto's, elektrische auto's en sportauto's – zoals de GT-R – vragen om vakmensen met passie voor autotechniek, oftewel vakidioten die uitgedaagd willen worden met nieuwe technieken en niet stil willen staan in hun ontwikkeling. Voor wie zichzelf hierin herkent, geeft Herwers de mogelijkheid om vrijblijvend te komen kijken of een volgende stap iets is.

Op vrijdag 19 juli houdt Herwers een vrijdagmiddagborrel met barbecue voor ervaren autotechnici bij Herwers Hyundai Doetinchem. Vanaf 16.30 uur tot 20.00 uur kan eenieder een hapje mee eten, een biertje of fris komen drinken en de nieuwste technieken met eigen ogen bekijken. Het team van Herwers nodigt uit: "Kom gewoon eens binnen bij Herwers en hopelijk loop jij de deur uit met een nieuwe dosis aan kennis."

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden