HHF 2019. Foto: Johnny ten Have/studio2018.nl
HHF 2019. Foto: Johnny ten Have/studio2018.nl

Hippe Hebbedingen Fair uitgegroeid tot succesvol lifestyle event in de regio

GROENLO - Na de jubileumeditie afgelopen jaar, was het zondag 14 juli alweer tijd voor de zesde Hippe Hebbedingen Fair (HHF). Dit vaste jaarlijkse evenement van Oost Gelre lijkt uitgegroeid tot hét lifestyle event van de regio.

Een drukte van belang was het rondom de Oude Calixtuskerk in Groenlo. Organisatoren Sharon Idink en Leonie Giezen hebben ook de editie van dit jaar neergezet. Afgelopen zondag stonden er ruim zestig standhouders op de Fair. De locatie rondom de Oude Calixtuskerk, volgens menigeen het mooiste plekje van Groenlo, ademde de sfeer van een Frans marktje.
Het aanbod op de Fair was afwisselend en veelzijdig. Voor de allerkleinste baby's kon je er vaak handgemaakte spullen kopen, en sieraden voor jong en oud, keramiek, tassen, kleding van nieuw tot vintage, verzorgingsproducten, interieuradvies, grafisch ontwerp; en ook voor de mannen was er dit jaar volop aanbod. "We letten er altijd op dat we geen overlap in het aanbod hebben én dat er voor elk wat wils is; voor vrouwen, kinderen én mannen", aldus Leonie.
Die laatste categorie was dit jaar uitgebreid, zo waren er diverse mannelijke standhouders. Die verkochten van mannensieraden tot kleding, maar ook stond er een barber waar de mannen zich konden laten verzorgen. Ook was er een standhouder die producten maakte van staal en werden er workshops verzorgd.
Sharon: "Er waren dit jaar zeker veel meer mannen aanwezig op de Fair, wij vinden dat leuk om te zien. Niet alleen vrouwen kunnen shoppen, ook de trendy man van tegenwoordig is heel bewust bezig met zijn levensstijl. Wij vinden het dan ook super dat ook zij naar onze fair toe komen!"
Het terras op het voorplein was een publiekstrekker: mensen genoten daar van heerlijke muziek en een fijn kopje koffie van een barista. De kinderen konden spelen onder begeleiding van de medewerkers van Humankind.


foto's op de Facebookpagina

Meer berichten