Zomersluiting Bibliotheek

GROENLO – In de zomervakantie is de Bibliotheek Groenlo alle ochtenden gesloten, van maandag 22 juli tot en met vrijdag 30 augustus. De middag- (vanaf 13.30 uur) en vrijdagavondopenstelling blijven zoals normaal, met uitzondering van de week van maandag 5 tot en met vrijdag 9 augustus. In die week is de Bibliotheek helemaal gesloten. De inleverbus is in die periode wel geopend.

In de maanden juli en augustus worden alle bibliotheekboeken, maar ook de dvd's, luisterboeken en tijdschriften voor zes weken uitgeleend. Tijdens de sluitingsperiode van de Groenlose bibliotheek zijn de vestigingen Eibergen, Neede, Ruurlo, Lichtenvoorde en Winterswijk van de Bibliotheek Oost-Achterhoek wel geopend.
De VakantieBieb biedt voor het zesde jaar een mooi aanbod van boeken, die men gratis op een tablet of mobiel kunt zetten. In de VakantieBieb zijn boeken te vinden voor volwassenen én voor kinderen. Deze kunnen, als ze eenmaal in de 'boekenkast' staan, ook gelezen worden als er geen WiFi is. De app is verkrijgbaar in de AppStore en de PlayStore en kan gratis gedownload worden.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden