'Een jaartje meer' afgelopen jaar. Foto: SGK
'Een jaartje meer' afgelopen jaar. Foto: SGK

Nog paar plekken 'Jaartje meer'

Algemeen

GROENLO - Een vast onderdeel is sinds enkele jaren 'Een jaartje meer'. Een schot in de roos, gezien het succes en de grote belangstelling. Op kermiszondag 18 augustus wordt 'de jongen van vrogger' van 11.00 tot 14.00 uur een geheel verzorgd gezellig samenzijn verzorgd. De belangstelling is wederom zeer groot. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. "En anders schuiven we een paar stoelen bij, als er een paar meer bellen", aldus Ronald Westervoorde van de organisatie.

Dit jaar maken Dansgroep Penta (onlangs nog 2e op het Nederlands Kampioenschap), Duo Een en Ander en de muzikaal zeer getalenteerde Tukker Gert Ekkelboom hun opwachting in de feesttent. De muzikale noot wordt verzorgd door Dweilorkest Windkracht 11.

De kosten voor deze gezellige morgen zijn € 12,50. Hiervoor wordt de bezoeker een mooi programma aangeboden, een kopje koffie, drie consumpties, een hapje en na afloop een belegd broodje. U wordt op uw wenken bediend met een gezellig programma, en aan tafel bediend door onze kelners. Was u zich vergeten op te geven? Pleeg dan nog snel een telefoontje naar Ronald Westervoorde, tel: 06-23976243. Dit kan tot en met donderdag 18.00 uur. Degenen die zich al opgegeven hebben kunnen op donderdag 15 augustus, tussen 18.00 en 20.00 uur de kaarten ophalen aan de Eschweg 15.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant