Afbeelding

De Wensboom bij Kringloopcentrum Aktief staat weer klaar

Algemeen

GROENLO - De Wensboom vormt de laatste jaren een vertrouwd beeld in de winkels van Aktief tijdens de kerstperiode. Vanaf de start van de kerstmarkt op vrijdag 22 november kan iedereen iemand voordragen die men een waardevol kerstpakket gunt. Deelnameformulieren liggen bij de kassa en tot en met 6 december kan men de wens in de Wensboom hangen. Daarna worden er per winkel drie formulieren uitgeloot.

Er zijn geen voorschriften aan het voordragen van een begunstigde. Het kan gaan om iemand die een zware periode achter de rug heeft of er nog middenin zit. Het kan ook gaan om iemand die men gewoon graag mag. Ook degene die iemand voordraagt krijgt een kerstpakket, zij het zonder de waardebonnen die wel in het pakket van de voorgedragen persoon zitten.

De kerstmarkt bij de winkels van Aktief begint vrijdag 22 november. Die dag is er tevens een koopavond; tot 20.00 uur kan er gewinkeld worden. Uiteraard gaat er een uitgebreid aanbod aan kerstartikelen in de verkoop. Dat varieert van nieuwe tot bijna antieke kerstcuriosa en van kerstbal tot kunstkerstboom. Een hapje en een drankje zijn ook verkrijgbaar.

De kerstmarkt is op vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Daarna wordt de kerstcollectie dagelijks nog aangevuld, zolang de voorraad strekt. De Grolse Aktiefwinkel is te vinden aan de Zuidgang 1-A. Voor meer info: www.aktiefonline.nl of volg kringloopgroepaktief op Facebook.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant