In een auto op de Twenteroute werd twee kilo kristalachtige stof aangetroffen waarmee synthetische drugs kunnen worden geproduceerd. Foto: stockfoto
In een auto op de Twenteroute werd twee kilo kristalachtige stof aangetroffen waarmee synthetische drugs kunnen worden geproduceerd. Foto: stockfoto

Weer drugsvangst in Oost Gelre

OOST GELRE- Nog geen drie weken na de arrestatie van twee inwoners van Lichtenvoorde wegens verdenking van drugshandel, is er gisteren, dinsdag 3 december, weer een grote vangst gedaan in de gemeente Oost Gelre.

Twee kilo grondstof
In een auto vond de politie twee kilo van een stof waarvan is gebleken dat het een grondstof voor synthetische drugs is. Daarop zijn vijf mannen aangehouden, afkomstig uit Nederland, Spanje en Colombia, zo meldt wijkagent Stephan van Beckhoven op social media.De bewuste auto werd dinsdagavond rond 22:30 uur aangehouden op de Twenteroute door de Marechaussee. In de auto werd een zak met kristalvormig poeder aangetroffen. De aangehouden mannen komen overigens niet uit Oost Gelre. Het gaat om één man met zowel een Nederlandse als een Spaanse nationaliteit en twee mannen van ‘onder de rivieren’. De andere twee mannen komen uit Colombia.

Geen verdere informatie
Burgemeester Bronsvoort van de gemeente Oost Gelre kan nog geen verdere informatie geven over de aanhouding. “Op dit moment is het onderzoek nog in volle gang en kan ik geen verdere mededelingen doen”, zo zegt de burgemeester.

Wordt vervolgd.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Wat vindt u?

Moet de naam van ons treinstation worden veranderd?Reageren!