Vlnr: Corné Prins, Menno Huisman en Meg Nijenhuis verwachten dat het weer storm gaat lopen bij de DJ-contest.
Vlnr: Corné Prins, Menno Huisman en Meg Nijenhuis verwachten dat het weer storm gaat lopen bij de DJ-contest. (Foto: PR)

DJ Contest voor aanstormend talent

Winnaar opent de Teenage Carnavalsparty

GROENLO - De afgelopen twee edities waren een gigantisch succes en de Teenage Carnavalsparty bij de Mattelier in Groenlo is nu al een vaste waarde op de carnavalsagenda. Ook dit jaar is er weer een plek vrijgehouden in de programmering voor jong aanstormend talent. Speciaal daarvoor wordt er op zaterdag 1 februari weer de bekende DJ Contest gehouden bij de Mattelier. De winnaar mag optreden op de grote Teenageparty.

Vijf plaatsen
"We hebben plek voor vijf deelnemers dus je moet er snel bij zijn", vertellen Meg Nijenhuis, Menno Huisman en Corné Prins van de organisatie. "Wij zorgen voor een professionele dj-booth en elke dj krijgt 20 minuten om te laten zien en horen wat hij of zij kan. Een prachtige kans om jezelf wat meer bekendheid te geven." Corné Prins en René Kuipers zorgen voor de techniek.

Voorverkoop
De DJ Contest wordt gehouden op zaterdag 1 februari, na de jaarlijkse carnavalskledingverkoop, en begint om 19.30 uur. Tijdens de contest worden wordt ook de voorverkoop voor de Teenage Carnavalsparty gehouden. "Dat gaat weer storm lopen", verwacht de organisatie. "Vorig jaar hebben we 75% van de kaarten al tijdens de voorkoop verkocht. We maken binnenkort bekend wie er dit jaar optreden en daarmee de opvolgers zijn van onder andere Supergaande en Stuk."
De carnavalsteenageparty wordt gehouden op vrijdag 21 februari bij de Mattelier in Groenlo.

Vanaf nu kunnen de dj's zich, via social media, aanmelden voor de contest.

Meer berichten